Skip to main content
HR

Storisell söker foto- och videograf i Göteborg

Storisell söker talangfull och driven foto- och videograf i Göteborg

Fotograf Videograf Göteborg

Tjänsten är tillsatt, men skicka in din spontanansökan via hr@storisell.com för andra möjligheter.

Vi på Storisell söker en talangfull, flexibel och driven videograf, fotograf och content producer som vill utvecklas inom kreativa projekt. Du bör behärska produktion av film- och fotouppdrag samt redigering. Du kommer ha en fast arbetsplats på vårt kontor och spendera mycket av din arbetstid utanför kontoret på uppdrag med resor främst inom Sverige och Norden, men även inom Europa vid behov. Du bör även har grundläggande kompetens inom grafisk design, hantering av wordpress och digital marknadsföring. Meriterande är även motion design. Vi söker främst dig som är i början av din karriär, vi ser att du har genomfört självständiga kundprojekt som frilansare, praktikant eller via deltidsarbete som student. Det är viktigt att du kan visa en portfolio, showreel eller arbetsprover där du beskriver din roll i produktionen. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift, men även följande språk är meriterande; nederländska, tyska, norska, danska eller finska (skrift/tal). Du har en stark vilja att utvecklas och är bra på att lyssna. Du förstår vikten av en hög nivå av professionalism mot kunder och medarbetare. Du arbetar bra i ett kreativt team där allas idéer respekteras och längtar efter att utmana dig själv.

Vi erbjuder ett insteg i reklambranschen hos ett ungt företag där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. Du kommer att ha en fast arbetsplats på vårt kontor och rapportera direkt till vår produktionsledare. Avdelningen är en mindre organisation, där eget ansvar är viktigt. Organisationen upplevs väldigt platt och det är lätt att ta hjälp av varandra och lära av varandras kunskaper.

Ansök genom att skicka ditt CV, portfolio och personliga brev till hr@storisell.com. I ditt personliga brev beskriv varför du är intresserad av tjänsten och vad du vill utveckla inom de närmsta 1-2 åren. Rekryteringen sker löpande under hösten 2019.

Titel: Videograf / Fotograf / Content Producer
Plats: Norra Forsåkersgatan 19, Mölndal
Anställning: deltid 25%-50%, schemalagda arbetsdagar
Nivå: Insteg, nyexaminerad

Kunskaper:

  • Lightroom: Avancerad
  • Photoshop: Avancerad
  • Webbdesign: Hantering av WordPress
  • Filmproduktion och redigering i Adobe Premier Pro eller Final Cut X

Meriterande kunskaper:

  • 2D/3D-animering
  • Google G Suite (Gmail, Drive, Calendar, Dokument, Kalkyl, Presentation)
  • Projektledning, contentstrategi och copywriting

Om Storisell

Storisell AB är ett företag verksamt inom content marketing och animation med kontor i Göteborg och Barcelona. Vi producerar animation, film och innehållsmarknadsföring för våra kunder. Företaget grundades 2016 och har sedan dess arbetat med kunder som Philips, Gant, Hemköp samt flera av Sveriges mest omtalade startups. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna åt våra uppdragsgivare och därför har vi så klart högt ställda krav på våra medarbetare. Skicka in din ansökan till hr@storisell.com.

Kontaktperson för denna rekrytering:

William Sehlin
Co-Founder / Account Executive
william@storisell.com