Skip to main content

Lärare sökes till filmproduktion i Göteborg sommaren 2024

Vill du vara med i ett nytt utbildningsprojekt och dela med dig av din kunskap som grundskollärare? Vi söker lärare som brinner för sina ämnen och som vill utmana sig själva och sin pedagogik.

Vi på Storisell AB rekryterar nu för kunds räkning grundskollärare för ett projekt över sommaren 2024 med specialisering i följande ämnen: Svenska årskurs 4-6 och 7-9, Matematik årskurs 4-6 och 7-9, Biologi årskurs 4-6 och 7-9, Kemi årskurs 4-6 och 7-9, Fysik 4-6 och 7-9, samt Spanska årskurs 6-9.

Du kommer att medverka i en filmproduktion som djupdyker in i varje ämne tillsammans med vårt produktionsteam som finns med och stöttar dig hela vägen. Uppdraget genomförs per konsultbasis med marknadsmässigt dagarvode och årlig royalty beroende på tittarvolym. Mer information om kompensationen delas tidigt i rekryteringsprocessen.

Vi tror på kraften i visuella medier för att engagera elever och göra lärandet till en rolig och berikande upplevelse. Just nu letar vi efter inspirerande lärare som vill vara med och skapa en innovativ videotjänst där de får dela med sig av sina ämnen på ett nytt och utmanande sätt.

Inspelning sker juni, juli och augusti där vi kan vara flexibla och tillmötesgående för att schemalägga produktionsdagar enligt andra arbets- och semestertider.

Som deltagare i vår videoproduktion kommer du att få chansen att läsa upp manus om de ämnen du undervisar i framför kameran. Du kommer att bli guidad genom processen och får möjlighet att använda en teleprompter för att säkerställa ett smidigt och professionellt framträdande. Detta är ett utmärkt tillfälle att inte bara dela med dig av din kunskap utan skapar också en utmanande utbildningsform.

Vi söker utbildade lärare med en lärarexamen och erfarenhet från en skola som arbetar enligt den svenska läroplanen, LGR22. Ansök genom att skicka ditt CV till hr@storisell.com eller ring +46102051616 för mer information. Varmt välkommen med din ansökan!

CV skickas till hr@storisell.com eller ring +46102051616 för mer information.