Skip to main content
Nyheter

Storisell producerar videoannonser till Decatak

Videoannonser för Decatak

Vi har tagit fram videoannonser anpassade enligt olika aspect ratios för Decatak

Vårt team på Storisell har tagit fram videoannonser för Decatak och deras videoannonsering. Den skräddarsydda kampanjen för Decatak som omfattar tre olika aspect ratios för att maximera målgruppens engagemang och räckvidd. Först och främst utformades en video i den traditionella 16:9-aspect ratio, vilket är idealiskt för desktop och TV-visning, och ger en bredare vy som passar för att presentera Decataks breda utbud av produkter och tjänster. Sedan skapades en version i 1:1-aspect ratio, optimerad för sociala medieplattformar som Facebook, där kvadratiska format presterar bäst och sticker ut i användares flöden. Slutligen producerades en video i 9:16-aspect ratio, perfekt för mobilvisning och särskilt effektiv på plattformar som Instagram, där användare vanligtvis håller sina enheter vertikalt. Genom att anpassa annonserna till dessa olika format har Storisell säkerställt att Decataks budskap når sin målgrupp oavsett vilken plattform våra videoannonser används på, vilket ökar chanserna för att innehållet konverterar bättre. Vi vill tacka teamet på Decatak för ett bra samarbete.

Videoannonser
Format 16:9

Ovan annonsvideo är framtagen enligt 16:9-aspect ratio för uppspelning i traditionella eller liggande format.

Videoannonser
Format 1:1

Ovan videoannons är framtagen enligt 1:1, kvadratisk aspect ratio för uppspelning i både traditionella och sociala medier.

Videoannonser
Format 9:16

Ovan videoannons är framtagen enligt 9:16-aspect ratio för uppspelning i sociala medier eller mobilbaserade plattformar.

Prislista Videoannonser

Ladda ner vår prislista för att producera videoannonser för ditt företag

Vi har samlat alla våra tjänster och priser i ett dokument. Laddas ner listan via formuläret. Prislistan skickas automatiskt till din email inom några minuter. Du kan också maila oss direkt på hello@storisell.com så skickar vi prislistan till dig.

Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera videoproduktioner och designprojekt av vårt team. I den här testimonialfilmen berättar Martin Ericson på Oxceed om deras upplevelse av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Prislista
Animation / Film / Design

Minty Digital berättar om sina produktioner med Storisell

I den här videon, producerad av vårt filmteam, berättar Charlie Clark, som är grundare och VD på Minty Digital, om sina produktioner med Storisell. Vi vill tacka teamet på Minty Digital för ett bra samarbete.

Prislista
Animation / Film

eMarketeer berättar om sina produktioner med Storisell

I den här videon, som är producerad av vårt filmteam, pratar vi med Josefine Stengård, marknadschef på eMarketeer. Hon berättar om när de beställde testimonialfilmer av Storisell. Vårt team har producerat flera filmer för eMarketeer mot de skandinaviska länderna, Tyskland och Benelux. Vi vill tacka teamet på eMarketeer för ett bra samarbete. Om du vill veta mer eller hitta andra sidor på vår hemsida, email hello@storisell.com.

Prislista