Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar informationsvideo till Instanty Connections

Storisell levererar informationsvideo till Instanty Connections

Vårt team på Storisell levererar stolt en informationsvideo till Instanty Connections – en skånsk startup med fokus på kompetensförsörjning genom ett digital kompetensnätverk.

Informationsvideo för Instanty Connections

Vårt team på Storisell har tagit ett helhetsansvar för videoproduktionen med allt från workshop, manusförfattning, rekrytering av skådespelare, animation och berättarröstinspelning. Tillsammans med vår partner, Filmbruket, genomförde vi en inspelningsdag med två skådespelare på Studio Malmö. Projektet lanserades i slutet på April 2017.

Om Instanty Connections

Instanty erbjuder ett digitalt nätverk som sammanför yrkesprofiler med samma bakgrundskunskap. Ett yrkesnätverk där användaren kan ställa yrkesspecifika frågor när de behöver prata med någon som förstår deras behov. Instanty matchar därför yrkesprofiler med varandra i ett nätverk med personer inom samma bransch. Tjänsten erbjuder en erfaren och kunnig moderator som leder diskussionen och som snabbt kan ge svar och feedback från andra i nätverket.


Om Storisell

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team.

Genom en internt utvecklad workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Detta hjälper oss starta nya projekt snabbare och att minimera overhead. Vanligtvis bokas en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt. Vårt team arbetar veckobaserat där våra projektledare djupdyker in i nya projekt för att ge våra kunder högre service, bättre fokus och slutgiltigt resultat. Vi utgår från att jobba så pragmatiskt som möjligt för att sätt kunden först. Målet är alltid att generera aktiviteter som är säljdrivande – vilket kräver ett affärsfokuserat arbetssätt.