Skip to main content
Nyheter

Storisell producerar animationsfilm till Seliro

Storisell producerar animationsfilm till Seliro

Seliro Video

Storisell levererar stolt en animerad video till Seliro. Seliro erbjuder förstklassig programvara för telekomoperatörer, systemintegratörer och ODM – vilket möjliggör nätverk och IoT-relaterade affärserbjudanden. I denna produktion fokuserade vårt team på Storisell på att skapa en förklarande video som betonade de tekniska aspekterna av bolagets erbjudande. Här var målet att förenkla och konstruera ett budskap som gör informationen enklare att förstå. Rösten är inspelad i Storbritannien tillsammans med Storisell nätverk av studiopartners. Allt är utformat baserat på Seliros grafiska profil och alla illustrationer är ritade från scratch.

“Vi hade höga förväntningar på Storisell efter att ha fått personlig rekommendation om dem. Storisell lyckades dock överträffa dessa med råge. Ett otroligt kompetent, alert och genomsympatiskt företag byggt av individer med just dessa egenskaper.”Mats Vindefjärd, Seliro

Customer: Seliro AB
Project Manager: Ossian Veronese, ossian@storisell.com
Motion Designer: Björn Assedal, bjorn@storisell.com
Place: Stockholm, Sweden


Seliro Video

Om Storisell

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång.