Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar 3D animation till Tegnér & Son

Storisell levererar 3D animation till Tegnér & Son

Vårt team på Storisell har stolt producerat följande videoproduktion för Tegnér & Son. Tegnér & Son är Sveriges äldsta aktiva vinhandlarfamilj med obruten verksamhet sedan 1880. Vinhandeln grundades 1880 och utvecklades snabbt till ett av Sveriges största vin- och sprithus med ett lager i centrala Stockholm på omkring en miljon liter. Vår videoproduktion innehåller gamla lager- och butiksbilder som har – via 3D och 2D animation – kommit till liv. Filmen framhäver historien bakom Tegnér & Son med hjälp av storytelling. Berättarrösten är inspelad i England och framtagen för att bredda videons räckvidd internationellt.

Storisell levererar stolt 3D video till Tegnér & Son Produktionsbolag Stockholm


OM STORISELL

Varför? Noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag.

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte idag för att sätta igång.

Hur? Välj en leverantör med en beprövad process.

Genom en internt utvecklad workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Detta hjälper oss starta nya projekt snabbare och att minimera overhead. Vanligtvis bokas en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt. Vårt team arbetar veckobaserat där våra projektledare djupdyker in i nya projekt för att ge våra kunder högre service, bättre fokus och slutgiltigt resultat. Vi utgår från att jobba så pragmatiskt som möjligt för att sätt kunden först. Målet är alltid att generera aktiviteter som är säljdrivande – vilket kräver ett affärsfokuserat arbetssätt.