Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar videokampanj till HärjedalsKök

Storisell levererar videokampanj till HärjedalsKök

Video Härjedalskök

Storisell levererar stolt en videokampanj med två animationsfilmer till HärjedalsKök. HärjedalsKök är marknadsledande på köksrenovering och förnyar över 5,000 kök om året med fullt ansvar för måttbeställda produkter, egen tillverkning, montering och bortforsling.

Filmens syfte var att internt förklara bonussystemet till företagets säljkår. Allt från hur provisionssystemet fungerar till vad som omfattar godkända ordrar och utjämningsdifferens. Storisell har också producerat en rekryteringsfilm som används i jobbannonser riktad till nya kandidater. Att förklara hur ett bonussystem fungerar är extra viktigt i större säljorganisationer så att säljarna kan förstå hur de påverkar sin lön och hur de förbättrar företagets siffror. Här använde Storisell förtydligare grafik för att presentera fördelar och exempel för säljarna. Hela konceptet var framtaget från företagets grafiska profil. Se filmerna här.

Video Härjedalskök

Om Storisell

Storisell är ett produktionsbolag som grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken som Philips och Gant till några av Sveriges mest omtalade startups. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Begär offert för att sätta igång.

Kontaktperson:
William Sehlin, VD
0733 1441 26
william@storisell.com