STUDIO INTERVJUVIDEO

Presentera dina anställda, kunder och samarbetspartners framför kameran i en professionell studio och skapa flera autentiska videos för dina säljkanaler.

Kundcase: Philips

Storisell levererade denna videokampanj till Philips Sverige. En kampanj med fem personer, två inspelningsdagar och tolv videoproduktioner.

Vår affärsmodell är volymbaserade videokampanjer. Presentera dina anställda, kunder och samarbetspartners framför kameran i en professionell studio. Skaffa ett ramavtal och producera upp till tio videos per produktionsdag.

Storisell grundades i början på 2016 med målsättningen att erbjuder våra kunder videokampanjer och webbinnehåll on-demand. Vi tror att video har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Video har potentialen att förändra ditt företag.

Vi är en videopartner till våra kunder. Vad betyder det? Genom ett skräddarsytt ramavtal har våra kunder möjligheten att kontinuerligt beställa videokampanjer baserade på behov inom deras sälj- och marknadsorganisation. Välj rätt videokampanj för ditt företag; premium explainer videoemployer branding video, product review video eller studio intervjuvideo. Vi gör det enkelt för dig att arbeta med video. Välkommen till Storisell.

Fördelar med studio intervjuvideo:
Skalbarhet

Skapa mycket innehåll på en budget. Vårt team producerar upp till tio intervjuvideos per produktionsdag. Bjud in kunder, anställda och leverantörer.

On-demand

Beställ nya videokampanjer när behovet uppstår. Korta leveranstider och tydliga processer gör det möjligt att beställa intervjuvideo via ett ramavtal.

Projektledning

Vi hjälper er från papper och penna - till färdig leverans med frågeformulär, produktion, redigering och uppladdning av videoklipp. Starta: business@storisell.com