Skip to main content

Intervjuvideo till företag

Alla företag har duktiga kunder, medarbetare eller leverantörer som kan intervjuas och medverka i en sk. intervjuvideo. Storisell producerar intervjuvideor och andra idéer som våra kunder vill ta fram. Berätta om dina idéer så skapar vi en produktionsplan, storyboard och sätter produktionsdatum. Ladda ner vår prislista via formuläret för att sätta ingång – ett email skickas ut inom 10 minuter. Om du hellre vill ringa oss är telefonnumret 010-205 1616.

Ladda ner prislistan – skickas ut via email inom 10 minuter

Kund

Storisell producerar intervjuvideo till Bonaviva

Storisell har, som en del av vår filmproduktion, tagit fram en intervjuvideo för Bonaviva. Bonaviva hjälper individer att boka visningar och hitta exklusiva nyproduktioner utomlands – kostnadsfritt. Storisell har ansvarat för hela leveransen från förproduktionen till inspelning på plats i Spanien. Storisell har också tagit fram webbportalen för Bonaviva.

Kund

Storisell producerar intervjuvideo till Philips

Storisell levererar stolt en intervjuvideo med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Kund

Storisell producerar intervjuvideo till ROL

Storisell kan stolt presentera våra intervjuvideor för ROL. I denna filmserie träffar ROL intressanta profiler inom digital signage, ljusdesign, retail shopping och ljuddesign. I konceptet utgår vi från ett segmenterat frågeformulär som fokuserar på trendcasting, därav programnamnet ROL Trends. Trenderna som vi segmenterar är (1) social, (2) teknologiska, (3) ekonomiska, (4) geografiska, (5) miljö och (6) affärsutveckling. Genom att segmentera frågorna i filmserien har vi tagit fram sex avsnitt med varje deltagare i ROL Trends. Se hela filmserien nedan.

Se filmserien
Kund

Storisell producerar intervjuvideo till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår intervjuvideo för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa intervjuvideor.

Kund

Storisell producerar intervjuvideo till ROL Fredbergs

Storisell kan stolt presentera vår intervjuvideo för ROL Fredbergs tillsammans med McDonald’s. Att omsätta kundomdömen på det sätt ROL gör till ett medium som innebär att de blir tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt – är en smart investering. Detta är strategin som ROL Fredbergs och Storisell har implementerat med en blandning av företagsfilmer, intervjufilmer, retailfotografi och webbutveckling.

Kund

Storisell producerar intervjuvideo till Philips

Storisell levererar stolt vår intervjuvideo till Philips Nordics och deras produkt DiamondClean. I denna film ser ni en film som spelades in bakom kulisserna där målet är att skapa humoristiskt innehåll på ett autentiskt sätt. Filmerna användes som annonsmaterial i betalda kanaler. Vi tackar Philips för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar intervjuvideo till Rewell

Storisell kan stolt presentera vår intervjuvideo för Rewell. Tillsammans med det innovativa vårdföretaget har Storisell tagit fram intervjuvideor för deras patienter och internutbildning. Allt är framtaget från grunden enligt Rewells grafiska profil.

01. Förproduktion

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din intervjuvideo. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, mood board, manuskript och mycket mer.

02. PRODUKTION

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er intervjuvideo och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När råmaterialet från er intervjuvideo är inspelat påbörjas post-produktion.

03. Filmredigering

I post-produktion genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er intervjuvideo. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på intervjuvideon.

DRÖNARFILM

Drönarfilm är ett snyggt sätt att kommunicera. Att producera drönarfilm är en uppgift som kräver noga planering och ett säkerhetstänk. Vi producerar drönarfilm i våra företagsfilmer och tar hand om hela processen från kommunikation med flygledningar till regelverk – allt för att producera professionella drönarfilmer för ditt företag. Begär en offert för att sätt igång.

BEGÄR OFFERT
Se vårt kundcase med Unimi där all drönarfilm som togs fram noggrant kartlagts efter tillåtna flygzoner

ÅTERANVÄNDBARHET

När Storisell producerar en intervjuvideo har vi ofta spelat in mycket råmaterial som tagits fram unikt för ert företag och dessa råfiler kan oftast återanvändas för att skapa fler företagsfilmer, bakgrundsfilmer för hemsidan, videoannonser, inlägg i sociala medier och andra kreativa idéer ni har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

Storisell är en byrå som fokuserar på animerad video, företagsfilm, design, professionell fotografering, webbutveckling och marknadsföringsstrategi. Vi tror att rätt content kan förvandla företag. Det är med detta tankesätt som vi producerar dina idéer.

Storisell Aktiebolag
559054-5660
Theres Svenssons Gata 13
Göteborg, Sverige
www.storisell.se

Storisell España S.L.
B67591099
Ronda de Sant Pere 52
08010 Barcelona
www.storisell.es

Q&A FÖRETAGSFILM

Vi vet att du letar efter en byrå som kan hjälpa dig att förverkliga dina kreativa idéer. Det är därför Storisell anställer några av de mest begåvade designers för att hjälpa våra kunder att skapa marknadsföringsinnehåll utöver deras förväntningar. Vi hjälper dig också att välja rätt marknadsföringsstrategier baserade på många års erfarenhet från att arbeta med globala företag till snabbväxande startups. Ger dig det bästa från båda världar. Berätta om dina fantastiska idéer för att komma igång. Här kan du läsa vår Q&A som täcker viktiga frågor om våra arbetssätt, tjänster och produktioner för att ta fram företagsfilm.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Portfolio

Få idéer till er marknadsföring.

Workshop

Läs om vår workshopmodell.

Karriär

Läs mer om en karriär på Storisell.

Partners

Läs om företagspartnerskap med Storisell.

Stories

Se bakom kulisserna.

Prislista

Ladda ner vår prislista

Företagsfilm är ett effektivt sätta att nå ut med ett budskap. Därför har vi gjort det enkelt för våra kunder att ladda ner våra priser. Följ formuläret nedan så skickas vår prislista ut till din email. Om du hellre vill ringa oss direkt slå en signal till tel. 010-205 1616 så pratar vi om ert nästa projekt tillsammans. Prislistan laddas ner via formuläret, se till att använda din företagsmail. Prislistan skickas ut via email inom 10 minuter.