Animation / Film / Web

Minty berättar om sina produktioner med Storisell

Här berättar Charlie Clark, VD och grundare på Minty Digital, om deras produktioner med vårt team på Storisell. Vi har producerat animation, film, digital design och webbutveckling för Minty. Testimonialfilmen är inspelad av vårt filmteam tillsammans med Minty i Barcelona. Vi vill tacka alla inblandade för ett bra samarbete.

Prislista
Design / Animation / Film

XR Tech berättar om sina produktioner med Storisell

Sebastian Kjersén, som är grundare och VD på XR Tech, berättar om deras produktioner tillsammans med vårt team på Storisell. Vi har producerat film, animation och digital design för virtual reality-företaget. Vi vill tacka teamet på XR Tech för bra samarbete.

Prislista
Animation

Whisbi berättar om sina produktioner med Storisell

Här berättar Whisbi om sin kundupplevelse med vårt team på Storisell. Vi har tagit fram flera animationsfilmer för Whisbi. Whisbi är ett globalt företag som erbjuder en enterpriselösning inom video engagement. Intervjun är inspelad av vårt filmteam i Barcelona tillsammans med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic.

Prislista
Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera produktioner av vårt team på Storisell. I den här testimonialfilmen berättar Oxceed om deras erfarenhet av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Prislista
Animation

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Animation

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till FileStar

Storisell levererar animerad video till FileStar. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka FileStar för ytterligare ett bra projekt tillsammans.

Priser

Ladda ner vår prislista

Berätta gärna mer om ert projekt genom att maila business@storisell.com. Det går också bra att ladda ner vår prislista via formuläret. Se till att använda en företagsemail.