Animation

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Animation

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Animation

Whisbi berättar om sin produktion med Storisell

Se vår testimonialfilm där Whisbi beskriver sin upplevelse med vårt team på Storisell. Vi har tagit fram flera animationsfilmer för Whisbi som är ett globalt företag som erbjuder en enterpriselösning inom video engagement. Intervjun är med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic.

Animation

Storisell producerar animerad video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Animation

Storisell producerar animerad video till FileStar

Storisell levererar animerad video till FileStar. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka FileStar för ytterligare ett bra projekt tillsammans.

Film

Storisell producerar testimonials till Rewell

Storisell kan stolt presentera en av våra patientfilmer för Rewell. Tillsammans med det innovativa vårdföretaget har Storisell tagit fram filmer med fokus på deras patienter. I denna film deltar Kalle Moraeus som berättar om Rewells behandling. Allt är framtaget från grunden enligt Rewells grafiska profil.

Film

Storisell producerar produktfilmer till Philips

Storisell levererar stolt produktfilmer till Philips Nordics och deras produkt DiamondClean. I denna film ser ni en film som spelades in bakom kulisserna där målet är att skapa humoristiskt innehåll på ett autentiskt sätt. Filmerna användes som annonsmaterial i betalda kanaler. Vi tackar Philips för ett bra samarbete.

Foto

Storisell producerar retailfoto till KS Projekt

I det här kundcaset presenterar vi stolt vår fotoleverans till KS Projekt. KS Projekt är ett av de ledande butiksinredningsföretagen i Sverige med huvudkontor och logistikcentra i Halmstad, försäljningskontor i Stockholm, och med partners i Norge, Finland, England, Benelux, Frankrike och USA. Storisell har producerat fotoleveranser i de flesta av dessa länder för KS Projekt. I denna produktion levererade vi retailfotografering som fokuserade på kundleveranser i tio olika europeiska städer. I Nederländerna besökte vi Amsterdam, Haarlem och Zwolle. I Tyskland besökte vi Münster, Düsseldorf, Stuttgart, Hamburg, Neumünster, München och Berlin. Syftet med produktionen var att hjälpa KS Projekt att dokumentera sina butiks- och showroomleveranser för svenska varumärken utomlands och ta fram testimonials för deras marknadsföring. Vi tackar KS Projekt och deras slutkunder för flera bra samarbeten.

Film

Storisell producerar rekryteringsfilm till Verisure

Storisell producerar företagsfilm till Verisure. I denna produktion tog vårt team fram alla delmoment från koncept, manus, röstinläsning, film och animation. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Film/Animation

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera produktioner av vårt team på Storisell. I den här testimonialfilmen berättar Oxceed om deras erfarenhet av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Animation

Storisell producerar animerad video till GRC Watch

Storisell levererar en animerad video för att presentera GRC Watch och deras due diligencelösning.

Film

Storisell producerar intervjuvideo till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Portfolio

Få idéer till er marknadsföring.

Workshop

Läs om vår workshopmodell.

Karriär

Läs mer om en karriär på Storisell.

Partners

Läs om företagspartnerskap med Storisell.

Stories

Se bakom kulisserna.

Priser

Ladda ner vår prislista

Berätta gärna mer om ert projekt genom att maila business@storisell.com. Det går också bra att ladda ner vår prislista via formuläret. Se till att använda en företagsemail.

https://www.youtube.com/watch?v=0RH8jUVShow