Skip to main content
Animation

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Animation / Film / Web

Minty berättar om sina produktioner med Storisell

Här berättar Charlie Clark, VD och grundare på Minty Digital, om deras produktioner med vårt team på Storisell. Vi har producerat animation, film, digital design och webbutveckling för Minty. Testimonialfilmen är inspelad av vårt filmteam tillsammans med Minty i Barcelona. Vi vill tacka alla inblandade för ett bra samarbete.

Prislista
Film / Animation / Design

Oxceed berättar om sina produktioner med Storisell

Oxceed har beställt flera produktioner av vårt team på Storisell. I den här testimonialfilmen berättar Oxceed om deras erfarenhet av att arbeta med Storisell och vad innehållet betyder för ett växande SaaS-företag. Vi vill tacka teamet på Oxceed för ett bra samarbete.

Prislista
Design / Animation / Film

XR Tech berättar om sina produktioner med Storisell

Sebastian Kjersén, som är grundare och VD på XR Tech, berättar om deras produktioner tillsammans med vårt team på Storisell. Vi har producerat film, animation och digital design för virtual reality-företaget. Vi vill tacka teamet på XR Tech för bra samarbete.

Prislista
Animation

Whisbi berättar om sina produktioner med Storisell

Här berättar Whisbi om sin kundupplevelse med vårt team på Storisell. Vi har tagit fram flera animationsfilmer för Whisbi. Whisbi är ett globalt företag som erbjuder en enterpriselösning inom video engagement. Intervjun är inspelad av vårt filmteam i Barcelona tillsammans med företagets marknadsdirektör, Urska Blagojevic.

Prislista
Design / Animation / Film

eMarketeer berättar om sina produktioner med Storisell

eMarketeer berättar som sin upplevelse med vårt produktionsteam på Storisell. Vi har under åren tagit fram flera testimonials och animjtionsfilmer för eMarketeer i Sverige, Tyskland, Norge och Nederländerna. Vi vill tacka teamet på eMarketeer för ett bra samarbete.

Prislista
Animation

Storisell producerar animerad video till FileStar

Storisell levererar animerad video till FileStar. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka FileStar för ytterligare ett bra projekt tillsammans.

Portfolio Produktionsbolag

Ladda ner vår prislista

Berätta gärna mer om ditt projekt genom att maila hello@storisell.com eller ring 010-205 1616. Det går också bra att ladda ner vår prislista via formuläret. Välkommen till vårt team på Storisell.

Portfolio Produktionsbolag FAQ
Vilka typer av kunder arbetar Storisell med?

Istället för att rikta in oss i en niche så tror vi att våra tjänster kan appliceras inom många branscher och användningsområden. Vi ser oss därför snarare som tjänsteorienterade utan att bli generalister. Vi erbjuder bara de tjänster som vi kan leverera sk. ”in-house” med personer som vi kan kompetensutveckla och göra tillgängliga för våra kunder. Vi arbetar inte med frilansare i utgångspunkt.

Vart kan jag se fler referenser på tidigare produktioner?

För att se fler specifika animationscase besök sidan Animerad Video, för fler filmproduktioner besök sidan Företagsfilm och för andra tjänster såsom webbutveckling, digital design och brand management kan du besöka vår tjänstesida. På denna sidan ”portfolio produktionsbolag” kan du se några utvalda testimonials vi genomfört med våra kunder. Om ni vill prata med något kan ni maila hello@storisell.com eller ringa 0102051616.

Vilka tjänster erbjuder Storisell?

Storisell erbjuder följande tjänster: animation, filmproduktion, digital design, webbutveckling, fototjänster, brand management och våra månatliga retainers. Vi arbetar rikstäckande och internationellt. För att läsa mer om våra tjänster, besök vår tjänstesida.

Hur kommer man i kontakt med Storisell?

För att komma i kontakt med vårt team på Storisell kan du maila hello@storisell.com eller ringa 0102051616. Vi lyssnar gärna på dina idéer och hjälper dig ta fram era contentproduktioner.