Skip to main content
FOTO

Fototjänster
till företaget

Producera egna unika stillbilder till ert företag hemsidan, sociala medier och er marknadsföring. Tillsammans med vårt team på Storisell kan ni ta fram stillbilder för ert unika behov och vi är med er hela vägen från förproduktion till export och publicering. Ladda ner våra priser via formuläret så skickas automatiskt vår prislista ut inom några minuter. E: hello@storisell.com Select Country

Foto

Storisell levererar till ROL Fredbergs

Storisell har stolt producerat stillbilder för ROL Fredbergs med fokus på företagets många kundleveranser i Sverige, Danmark och Nederländerna. ROL Fredbergs är en ledande leverantör av nyckelfärdiga byggprojekt inom detaljhandeln, restaurang, och offentliga utrymmen som hotell, kontor och bio. Bilderna vårt team tar fram för ROL Fredbergs fokuserar på slutresultatet av deras produktion. Allt innehåll är producerat av vårt in-house team på Storisell.

Foto

Storisell levererar till KS Projekt

I det här kundcaset presenterar vi stolt vår fotoleverans till KS Projekt. KS Projekt är ett av de ledande butiksinredningsföretagen i Sverige med huvudkontor och logistikcentra i Halmstad, försäljningskontor i Stockholm, och med partners i Norge, Finland, England, Benelux, Frankrike och USA. Storisell har producerat fotoleveranser i de flesta av dessa länder för KS Projekt. I denna produktion levererade vi retailfotografering som fokuserade på kundleveranser i tio olika europeiska städer. I Nederländerna besökte vi Amsterdam, Haarlem och Zwolle. I Tyskland besökte vi Münster, Düsseldorf, Stuttgart, Hamburg, Neumünster, München och Berlin. Syftet med produktionen var att hjälpa KS Projekt att dokumentera sina butiks- och showroomleveranser för svenska varumärken utomlands och ta fram testimonials för deras marknadsföring. Vi tackar KS Projekt och deras slutkunder för flera bra samarbeten.

Foto

Storisell levererar till Compodium

Storisell har stolt producerat stillbilder för Compodium International med fokus på att ta fram underlag för hemsidan som vårt team också byggt.

Foto

Storisell levererar till Decatak

Storisell kan stolt presentera våra bilder för Decatak som togs fram för tidningen Vi i Villa.