Videoproduktion för företag

Storisell hjälper ditt företag med videoproduktion för dina försäljnings- och marknadsföringskanaler. Perfekt för företag med både stora och små budgetar. Begär en offert för att sätta igång.
Unimi

Storisell har levererat en videoproduktion till Unimi. Unimi grundades 2010 och arbetar med förankringslösningar för EV-laddare. I denna produktion har Storisell levererat hela projektet från koncept och manuskript till filmning, efterproduktion redigering och animering. Målet med denna video var att kommunicera en övergripande bild av Unimi och vad företaget gör på en stor skala. Här omfattade produktionen allt från drönarbilder och miljöbilder främst i Stockholm på några av de platser där Unimi har installerat sin teknik. När det gäller animering, har designen formgivits från grunden med stöd av Unimis grafiska profil.

Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår kundcasefilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för kunden i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa produktioner. Tillsammans med eMarketeer har vårt team producerat innehåll som ger en överskådlig bild av kundens och slutkundens samarbete. Ovanför inspelat filmmaterial har vårt team även applicerat animationseffekter för att förtydliga budskapet ytterligare. Allt grafiskt material är framtaget baserat på eMarketeers grafiska profil.

Vindö Marin

Storisell har producerat ett större antal filmer som kan klassas som allt från intervjuvideo, drönarfilmer, produktvideo och företagsfilm för Vindö Marin. Vindö har en lång historia av att producera båtar på Vindön, de mest ikoniska är Vindöbåtarna som fortfarande kan ses seglandes i olika delar av världen och längs de svenska kusterna i synnerhet. I dag driver Vindö Marin ett stort båtvarv och utför allt från restaureringar, trä- och plastarbeten, teknik- och riggarbeten, rekonditionering, försäkringstjänster och vinterförvaring. Ett imponerande båtvarv, med allt från en 40-ton båtkran till 9,000 kvadratmeter uppvärmd vinterförvaring med fuktreglering till fullt utrustade verkstäder för träbearbetning, rekonditionering, riggning, mekanisk och elektronikarbete samt lackering. I denna produktion intervjuade Storisell varvets verkställande direktör, Rolf Carlgren, för att producera åtta produktvideor och en företagsfilm som belyser de specifika kompetenser som teamet på Vindö Marin har. Intervjuplatsen vi valde var på varvets omtalade Vindö Rapid Commuter, en 32-fots motorbåt i bland annat ädelträ. Vi vill tacka Vindö Marin för en bra produktion.

Workshopen hade en mycket punktlig och logisk agenda, mycket vältänkt för att bespara oss tid men samtidigt även utrymme för att vara kreativ. Storisell tog oss tryggt hela vägen från start till mål med vårt videoprojekt, vi är helnöjda med arbetet och engagemanget som i slutländan ledde till ett kanonresultat.

kdtz
Roni Bicér VD & Grundare Kreditz

Med god kompetens inom alla delar av en “explainer”-video levererar Storisell både manus, voice over, illustrationer och animationer. Jag kommer själv använda mig av Storisell igen!

RR
Robin Rendahl Founder / CEO at Gastrofy & Northfork

Workshopen tillsammans med William på Storisell var väldigt givande. Det kändes att vi var i trygga och kompetenta händer från det att vi steg innanför dörren i konferensrummet. Storisell skapade ett sätt för oss att från håll kunna visa vår verksamhetidé på ett träffsäkert sätt. De var dessutom väldigt engagerade och mottagliga för feedback under finjusteringsfasen av arbetet. Vi rekommenderar varmt Storisells tjänster!

1hcref
Rasmus Andersson Delägare / Hosting Collective AB

BSAFE365 kontaktade Storisell för vi behövde en säljfilm till vår hemsida. William och Ossian är extrem professionella och utifrån ett manus som vi tog fram tillsammans på ca 2 timmar så skapade de vår nya säljfilm. De löste allt, från animering, bilder, röst och bakgrundsmusik. Otroligt bekvämt och enkelt för oss som beställare. BSAFE365 Filmen är grymt bra och vi är supernöjda. Jag kan rekommendera Storisell.

EMbs
Eric Moschos VD, ASAP ALARM AB (BSAFE365)

Vi skulle absolut rekommendera Storisell till andra. Den tydliga uppstarten och förmågan att guide:a oss (kunden) till att tänka rätt kunde en film av hög kvalité produceras med minimal overhead.

jb-just-arrived
Jacob Burenstam CTO, Just Arrived

Om ni vill ha någon som verkligen hjälper er med hela processen från manus till film så är Storisell helt rätt företag för er!

Adam Aljaraidah CEO / Co-Founder på Virkesbörsen

Filmen vi fick levererad var absolut av riktigt hög kvalitet, men vad vi verkligen tar med oss är hjälpen att komma fram till manuset och budskapet, och även den otroliga flexibiliteten under processens gång, både gällande flexibilitet och mottagandet av feedback. Denna process gör att jag tror att de flesta skulle trivas med att göra ett projekt tillsammans med Storisell!

ah-referens
Anna Hörnmark Operations Manager, Just Arrived

Genom en smart workshop och ett fantastiskt team lyckades Storisell göra en video som var över förväntan! Det här är ett team som lyckas med bedriften att få ett plus ett att bli tre. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kommer självklart anlita dem igen.

Matv
Richard Bengtsson VD, Matvänner AB

OFFERT

Videoproduktion för företag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.