Skip to main content
Behind the scenesNyheter

Bakom kulisserna med Philips i Stockholm

Välkommen bakom kulisserna hos Storisell

Bakom kulisserna | Philips

Vårt team på Storisell har genomfört ytterligare en videoproduktion för Philips i Stockholm – denna gång med fokus på AirFryer. En portabel varmluftsugn som tillagar mat snabbt och nyttigt. Förutom Storisell, bestod vårt projektteamet av inhyrd matstylist och videofotograf som tillsammans genomförde produktionen i en professionell studio i Solna. Detta är andra videokampanjen Storisell genomfört för Philips Sverige. Läs mer om våra videopaket och bli videopartner.

bilder

Vårt team på Storisell i studion med Philips. Läs vårt kundcase: www.storisell.se/portfolio/paf

storisell-produktionsbolag-matlagningsvideo-4

Vårt team på Storisell i studion med Philips. Läs vårt kundcase: www.storisell.se/portfolio/paf

Vårt team på Storisell i studion med Philips. Läs vårt kundcase: www.storisell.se/portfolio/paf


Om Storisell

Varför? Noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag.

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda våra kunder slagkraftigt och säljdrivande content. Vi anser att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell. Rätt content har förmågan att förvandla ditt företag. Boka ett möte idag för att sätta igång.

Hur? Välj en leverantör med en beprövad process.

Genom en internt utvecklad workshopmodell sparas både tid och energi genom att genomföra mer än 90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya projekt. Detta hjälper oss starta nya projekt snabbare och att minimera overhead. Vanligtvis bokas en för- eller eftermiddag (3-4 timmar). Ni kommer – under en rolig och kreativ workshop – uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt. Vårt team arbetar veckobaserat där våra projektledare djupdyker in i nya projekt för att ge våra kunder högre service, bättre fokus och slutgiltigt resultat. Vi utgår från att jobba så pragmatiskt som möjligt för att sätt kunden först. Målet är alltid att generera aktiviteter som är säljdrivande – vilket kräver ett affärsfokuserat arbetssätt.