Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar filmproduktion till Ugglo

Storisell levererar reklamfilmsproduktion till Ugglo

Film Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Idag använder redan över 10,000 barn Ugglo i förskolor och skolor runtom landet (2018).

I denna produktion var vår målsättning att producera en videokampanj riktad till skolor. Här var det viktigt att ge konkreta argument som talade för läsning och att Ugglo har en etablerad lösning. Vi inledde projektet i Stockholm där vi tog fram konceptet och det första manusutkastet tillsammans med kunden. Designen är framtaget enligt Ugglos grafiska profil och grafiken har producerats från penna och papper av Storisell. Här var vår målsättning att skapa en fyllig och färgstark grafik som tydligt illustrerar vem tjänsten riktar sig till. Ugglos team har varit till god hjälp med feedback under hela processen. Slutresultatet blev flera segmenterade filmer som kan användas på olika sätt i Ugglos marknadsföring.

Kund: Ugglo Utbildning AB
Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com
Produktionsledare: Ossian Veronese
Motion Designer: Björn Assedal


Om Storisell

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång.