Skip to main content
Nyheter

Storisell producerar till Rewell

Kund

Storisell producerar testimonialfilmer till Rewell

Storisell kan här stolt presentera vår filmproduktion för Rewell. Tillsammans med det innovativa vårdföretaget, Rewell, har Storisell tagit fram företagsfilmer för deras patienter och internutbildningar. I denna filmproduktion deltar Kalle Moraeus och Roger Melin. Allt är utformat enligt Rewells grafiska profil och producerat in-house på Storisell. Vi vill tacka Rewell för ett bra projekt tillsammans.

Projektledare:
William Sehlin, william@storisell.com

Prislista

Ladda ner vår prislista

I det här dokumentet får du tillgång till våra priser. Ange dina företagsuppgifter. Prislistan laddas ner via formuläret.

Film för ditt företag

I detta kundcase visar vi vår produktion för Rewell, men lla företag har idéer som kan visualiseras. Oavsett vilket typ av företagsfilm du ska producera, hjälper vi dig från start till klart. Storisell producerar företagspresentationer, intervjuvideor, investeringsfilmer, rekryteringsfilmer och vårdfilmer eller andra idéer som våra kunder vill ta fram. Det ska vara enkelt att producera films som hjälper ert företag uppnå de mål ni har. Se till att berätta om dina idéer så hjälper vi er skapa en produktionsplan, en storyboard och produktionsdatum för er nästa filmproduktion. Ladda ner vår prislista för att sätta ingång via formuläret ovan. Säg till om det är några frågor eller önskemål så hjälper vi gärna till.

VÅR PRISLISTA
Kund

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.