Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar företagsfilm till Military Work

Storisell levererar företagsfilm till Military Work med fokus på företagets historia och produkter inom bemannings- och rekryteringsbranschen

Företagsfilm Military Work

Storisell kan stolt presentera vår senaste filmproduktion för Military Work. Filmens syfte var att spegla företagets historia och ge en överblick i deras nuvarande produkter inom bemannings- och rekryteringsbranschen. I denna produktion fokuserade vi först på Military Works backstory där vi pratar om hur grundaren tog fram idéen: “Året är 2008, vår grundare Mikael tjänstgör som kustjägare på Amfibieregementet. Han lär känna personer som kommer att bli hans vänner för livet och grunden till det som kom att bli Military Work. Idag har Military Work anställt tusentals individer med en bakgrund från Försvarsmakten.” I nästa steg beskriver vi vart Military Work befinner sig idag på marknaden. “Vår verksamhet har växt internationellt och vi kan idag leverera unika kompetenser med stor bredd – allt från lagerarbetare och tekniker, till webbutvecklare och företagsledare. Alla med en militär bakgrund.” Det leder därefter till en tydligare beskrivning av de paketeringar och tjänster som Military Work erbjuder som är Professional, Consultancy och Executive. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka Military Work för ytterligare ett bra projekt (se hela vårt arbete med Military Work i vår portfolio).

Begär offert till ert företag

Du är ett möte från innehåll som kan förvandla sättet ditt företag marknadsförs. Du kan också skicka din förfrågan direkt till business@storisell.com eller ringa 010-205 1616.

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.