Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar kundcasefilm i Rotterdam

Storisell levererar kundcasefilm i Rotterdam

Storisell kan stolt presentera vår kundcasefilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för kunden i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa produktioner. Tillsammans med eMarketeer har vårt team producerat innehåll som ger en överskådlig bild av kundens och slutkundens samarbete. Ovanför inspelat filmmaterial har vårt team även applicerat animationseffekter för att förtydliga budskapet ytterligare. Allt grafiskt material är framtaget baserat på eMarketeers grafiska profil.

Sammanfattningsvis är det många som vill visualisera sina kundcase, men kanske upplever att det känns svårt. Men sanningen är långt därifrån. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. 

Kom ihåg att allt som krävs är en grundidé för att påbörja produktionen, resten hjälper vi som produktionsbolag till med. Se till att skapa en detaljerad produktionsplan i början av projektet tillsammans med filmteamet, men inte för detaljerad så att den blir svårarbetad för er kund. Involvera kunden i arbetets stora punkter, vi vill även att de ska vara stolta och stå bakom det budskap som produceras. Skapa frågor som kunden kan svara fritt på utan att forcera budskapet, detta hör ihop med att kunden ska älska filmerna lika mycket som ni gör. Spara råmaterialet, det finns många andra möjligheter och filmer som kan produceras för ert företag. Så, sätt igång och producera kundcase för ert företag. Begär en offert så hittar vi en tid tillsammans.

Kontaktperson:
William Sehlin
+46 (0)733 1441 26
william@storisell.com