Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar videokampanj till Wehype

Storisell levererar animerad video till Wehype. En startup som förändrar sättet varumärken når gamers online.

Wehype Video

Wehype grundades 2016 med syftet att koppla samman varumärken och gamers. Och de har redan uppmärksammats av Sting och SUP46 i Stockholm. Wehype är en marknadsplats som hjälper varumärken att hitta relevanta influencers inom e-sport. Genom Wehype kan varumärken marknadsföra sina produkter eller tjänster genom live-videoinnehåll, skapat av influencers tittarna faktiskt litar på.

Under produktionen fokuserade vi på flera olika aspekter inom gaming. Det kan tyckas överraskande att fler människor tittar på livesänd e-sport, än på HBO, Netflix och ESPN – Kombinerat. Detta faktum var en av de stora utmaningarna vi ställdes inför: Hur ska vi effektiv kommunicera potentialen inom e-sports-marknadsföring till en marknadschef eller VD? Och, vilka unika säljpoänger kommer fånga deras intresse? Vi bestämde oss för att arbeta med storytelling genom berättelser. Som att till exempel jämföra e-sport med traditionella sportfans som går på fotbollsmatch. För att förstärka budskapet i filmen adderade vi även en fråga i manuset: ““So, we asked ourselves: How can you, as a marketeer, create highly engaging marketing campaigns on their terms?”.  Frågan talar direkt till målgruppen och förtydligar videons syfte.

Vårt team på Storisell har producerat en videokampanj med olika versioner för både B2B och B2C bestående av skräddarsydd grafik baserat på kundens visuella identitet. Filmerna kommer användas i annonskampanjer och på sociala medier.

Om Storisell
Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Vad betyder det? Vi erbjuder allt från animerad video till uthyrda videografer och webblösningar. Vi driver också en animationsstudio i Barcelona för 2D/3D-samarbeten med reklambyråer. Boka ett möte för att sätta igång.

Se filmerna (klicka på bilden)