Skip to main content
Storisell

Fördelar med WordPress Hemsidor

Fördelar med Wordpress

WordPress är världens mest populära CMS system. Vårt team använder nästan uteslutande WordPress för att leverera hemsidor av hög kvalitet. Boka möte. Vi erbjuder fasta priser och smarta servicepaket. Berätta företagets historia på ett levande sätt med inslag av storytelling. Företaget får flera sidor för produkter, tjänster och andra utbud. Perfekt för bolaget som vill satsa på företagets kärnbudskap för att nå nya kunder online.

Läs också: Så beställer du en Wordpress Hemsida av Storisell

Användarvänlighet

WordPress är ett användarvänligt verktyg som är smidigt att justera och uppdatera. Kanske också den största anledningen till CMS-plattformens framgång. En WordPress hemsida på basnivå kräver inga kunskaper inom kodning. När du har en designlayout lagd kan du på enkelt sätt sköta textredigering och ladda upp nya plugins på hemsidan.

Mängder av plugins

WordPress är ett open source system – källkoden till systemet är publikt. Vilket innebär att det är enkelt att bygga vidare i systemet. Genom så kallade plugins, kan man installera flera extra applikationer som optimerar hemsidan för olika användningsområden. En WordPress hemsida har mängder av plugins; allt från SEO-plugin till e-mailautomation. Problemet kan ibland vara att det finns för många plugins och därför kan det vara skönt att gå hjälp med att välja och installera rätt plugins som passar företagets verksamhet.

Sökmotorvänligt

En WordPress hemsida ger bra utdelning i sökmotorer. Det finns flera populära sökmotorer men den som de flesta tänker på är Google Search. En WordPress hemsida lämpar sig extra mycket för små- och medelstora som i grunden behöver nå ut i sökmotorer och indexera hemsidan för att hitta nya kunder. Till skillnad från andra CMS-plattformar som kräver manuellt arbete har WordPress inbyggd funktionalitet – vilket både sparar tid och pengar där du vill optimera din wordpress hemsida.

Enkelt att administrera

En WordPress hemsida är ett enkelt verktyg att använda. Ändra texter, skriv blogginlägg till företagsbloggen och mycket mer. Allt finns i molnet, vilket innebär att du kan komma åt din hemsida från din smartphone, datorn och surfplattan. Det är också enkelt att sätta upp, flytta och konfigurera en wordpress hemsida. WordPress är ett smidigt verktyg som använd av företag i alla storlekar; från småföretagare till internationella enterprise.

Kontaktperson:
William Sehlin
0733 1441 26
william@storisell.com