Skip to main content
Svenskt produktionsbolag Spanien

Svenskt Produktionsbolag Spanien

Varmt välkommen till Storisell. Vi är ett svenskt produktionsbolag registrerat och med ett eget in-house team mot spanska marknaden. Producera film för ditt företag i Spanien. Ladda ner vår prislista via formuläret för att komma igång – en länk skickas ut inom 10 minuter. Ni kan också ringa direkt på 010-205 1616. Vill du läsa innehållet på spanska? Besök www.storisell.es

Play Video

Animation

Storisell producerar animerad explainer video till Filestar

Storisell kan stolt presentera vår animerade video för Filestar. Filestar är framtidens filhanteringsprogram byggt för att hjälpa dig göra mer med dina filer. Vårt team på Storisell tog fram hela produktionen internt från storyboard, illustrationer och animation.

Animation

Storisell producerar animerad explainer video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilm för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla barn. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Film

Storisell producerar testimonial till Crisp Chat

Storisell har producerat flera testimonialfilmer för det franska techföretaget Crisp Chat i Barcelona. Alla filmer är på Spanska och producerat av vårt egna team in-house. För att underlätta vår förproduktion tog Storisell ansvaret för hela bokningsprocessen med slutkunden och genomförde självständigt inspelningsdagarna och redigeringen.

Animation

Storisell producerar animerad video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Animation

Storisell producerar explainer video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Animation

Storisell producerar animerad video till Flyttsmart

Storisell kan presentera vår explainer video för Flyttsmart. Flyttsmart hjälper privatpersoner teckna avtal och tjänster till sin nya adress samt säg upp de tjänster de inte behöver längre – allt på bara några minuter. Allt i vår produktion är framtaget med Storisells in-house team i Spanien med kundens grafiska profil som grund. Vi vill tacka Flyttsmart för ett bra samarbete.

Animation

Storisell España producerar explainer video till Hosco

Vårt motion graphics team i Barcelona har producerat animerade filmer för Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Hosco har sitt huvudkontor i Barcelona och vårt team på Storisell har tagit fram allt från grunden. Workshop genomförde vi på plats i Spanien. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Film/Animation/Foto/Webb

Storisell producerar animerad videokampanj till Bonaviva

Storisell har tagit fram en animerad videokampanj för Bonaviva. Bonaviva hjälper privatpersoner boka visningar och hitta exklusiva nyproduktioner utomlands – kostnadsfritt. Storisell har ansvarat för hela leveransen från filmproduktion på plats i Spanien, koncept, manus, post-produktion och animering. Storisell har även producerat webbportalen för Tradingo.se.

Animation

Storisell producerar animerad video till FileStar

Storisell levererar animerad video till FileStar. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka FileStar för ytterligare ett bra projekt tillsammans.

Animation

Storisell producerar animerad video till Oxceed

Storisell har producerat animerad video till Oxceed. Oxceed hjälper ekonomichefer att bygga finansiella rapporter, budgetar och nyckeltal med bara några få klick och etablera en ekonomisk överblick av företaget i realtid. Allt är framtaget enligt Oxceeds grafiska profil från grunden.

Animation

Storisell producerar animerad video till GRC Watch

Storisell levererar en animerad video för att presentera GRC Watch och deras due diligencelösning.

Film

Storisell producerar företagsfilmer till Rewell

Vårt svenska team har tagit fram företagsfilmer för Rewell. Tillsammans med det innovativa vårdföretaget har Storisell tagit fram flera filmer med deras patienter som består av flera välkända svenska personer. Här visar vi en av våra filmer med Kalle Moraeus. Allt är framtaget från grunden enligt Rewells grafiska profil.

Animation

Storisell España producerar explainer video till Whisbi

Vårt spanska team på Storisell har producerat flera explainer videor till Whisbi. Tillsammans med kunden har vi producerat filmer som förklarar hur företaget erbjuder livesändning inom e-handel. Allt är framtaget enligt Whisbis grafiska profil från grunden.

Svenskt produktionsbolag Spanien

Storisell är ett svenskt produktionsbolag med kontor och team i Spanien. Vi finns tillgängliga för att producera alla våra tjänster på plats och arbetar rikstäckande i flera länder, däribland; Spanien, Beneluxländerna och Norden. Spanien erbjuder oss den talang vi behöver från hela världen vilket hjälper oss erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten. Om du har frågor om vår verksamhet i Spanien och vill besöka oss, boka gärna ett möte.

Kontaktuppgifter:
William Sehlin
VD, Medgrundare, Storisell AB / Storisell España S.L.
william@storisell.com
+46733144126

VÅR PRISLISTABesök vår spanska hemsida

William Sehlin

Co-Founder / VD, Account Executive på Storisell

william@storisell.com
+46733 1441 26

01. FÖRPRODUKTION

Svenskt Produktionsbolag Spanien

Våra medarbetare pratar svenska, spanska, nederländska och vi har engelska som organisationsspråk så att det är enkelt att kommunicera med oss, samtidigt som ni får lokal specialistkompetens för era produktioner. Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din videoproduktion. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer.

02. PRODUKTION

Svenskt Produktionsbolag Spanien

När vårt team har skrivit ert manus och vår voice-over är inläst så skapar vi en sk. ”storyboard” med illustrationer som visar hur era filmer kommer att se ut innan vi startar animera. Detta underlättar vårt arbete och att få din feedback tidigt i processen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för animationen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt.

03. POST-PRODUKTION

Svenskt Produktionsbolag Spanien

När Storisell producerar filmer består ofta råfilerna av unika formgivningar som enbart tagits fram för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler videor, illustrationer för hemsidan, annonser, e-böcker, grafiska profiler eller andra kreativa idéer som ni kommer med till oss. Denna ”återanvändbarhet” i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Portfolio

Få idéer till er marknadsföring.

Workshop

Läs om vår workshopmodell.

Karriär

Läs mer om en karriär på Storisell.

Partners

Läs om företagspartnerskap med Storisell.

Stories

Se bakom kulisserna.

Svenskt Produktionsbolag Spanien

Presentera företaget med premium content från Storisell

Igen, varmt välkommen till Storisell och vår spanska verksamhet. För att komma ingång med ert projekt kan ni ladda ner vår prislista via formuläret. Ni kan också ringa 010-205 1616 eller maila oss på business@storisell.com med en offertförfrågan.