Skip to main content
Animationsbolag

Välkommen till Storisell – Ett animationsbolag

Storisell är ett animationsbolag som hjälper dig att presentera dina idéer med animation. Ladda ner vår prislista via formuläret för att komma igång. Vill du kontakta oss direkt? Maila hello@storisell.com eller ring 0102051616.

Animationsbolag Storisell

Storisell producerar animation till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Animationsbolag Storisell

Storisell producerar animation till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Animationsbolag Storisell

Storisell producerar animation till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Animationsbolag Storisell

Storisell producerar animation till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Animationsbolag Storisell

Storisell producerar animation till Flogas

Storisell har tagit fram en videokampanj för Flogas med flera animerade explainers, event- och kundcasefilmer där vi intervjuat slutkunder och samarbetspartners i Flogas nätverk. Storisell har ansvarat för hela leveransen från koncept, manus, filmproduktion, post-produktion och animering. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Animationsbolag FAQ

När du letar efter ett animationsbolag som kan hjälpa dig att förverkliga dina kreativa idéer vill du mötas av den bästa kvalitet du kan hitta. Det är därför Storisell anställer några av de mest begåvade designers för att hjälpa våra kunder att skapa marknadsföringsinnehåll utöver deras förväntningar. Storisell är ett animationsbolag som fokuserar på animerad video, företagsfilm, design, fototjänster, webbutveckling och marknadsföringsstrategi. Vi tror att rätt content kan förvandla företag. Det är med detta tankesätt som vi producerar dina idéer. Vi hjälper dig också att välja rätt marknadsföringsstrategier baserade på många års erfarenhet från att arbeta med globala företag till snabbväxande startups. Ger dig det bästa från båda världar. Berätta om dina fantastiska idéer för att komma igång. Här kan du läsa vår FAQ som täcker viktiga frågor om våra arbetssätt, tjänster och produktioner.

Kan vi återanvända design från filmen?

Ja, helt rätt, alla våra kunder hos Storisell som tagit fram en animationsvideo eller fler har möjlighet till att exportera unik formgivning som är framtagen enbart för deras verksamhet. Design som kan återanvändas på hemsidan, sociala medier, dokumentdesign, e-books och andra idéer som ert företag har. Oavsett vilket typ av design ni vill formge, lägger råfilerna från våra animationsfilmer grunden för att arbeta långsiktigt med digital design för ert företag. Berätta om dina designidéer med din kontaktperson för att få timuppskattningar och offert via hello@storisell.com eller 0102051616.

Hur ser processen ut?

Vi inleder projekt med en workshop för att snabbt kartlägga och förbättra er videoproduktionen. Innehållet som Storisell erbjuder är betraktat som premium och därför har vi som mål i vår workshop att förstå ert varumärke. I alla våra projekt tar en professionell motion designer under 40-60 timmar fram en unik animationsfilm. Här ingår allt från storyboarding, animation, ljudläggning och vi inkluderar alltid en korrekturomgång för att hjälpa oss komma i mål effektivt. Vi vårt arbete som animationsbolag arbetar vi både mot våra egna kunder och reklambyråpartners. Välj att skapa animerad video till företaget eller specifika animeringseffekter enligt ditt behov. Perfekt för hemsidor, reklamkampanjer och sociala medier. Har du fler frågor eller vi begära en offert, maila hello@storisell.com.

Vad händer när ett animationsprojekt har levererats?

När Storisell som animationsbolag producerar en animerad video består ofta råfilerna av unika designer som unikt tagits fram för ert företag och dessa kan återanvändas för att skapa fler videor, formgivningar för er hemsida, annonser i sociala medier, e-böcker, brand books eller andra idéer som er marknadsorganisation har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert via hello@storisell.com eller ring 0102051616 för att komma ingång.

Hur kommer vi igång med vår produktion?

Vi startar vår produktion tillsammans genom vår workshopmodell som sparar både tid och overheadkostnader. Målet är att genomföra mer än 80-90% av den kartläggning och kravspecificering som krävs inför nya animationsprojekt. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och att arbeta effektivt. Vanligtvis schemaläggs en workshop under en för- eller eftermiddag (ca 2 timmar). Ni kommer, under en rolig och kreativ workshop, uppleva den kreativa processen och förmedla värdefull information inför bildandet av ert projekt.

Hur ser er förproduktion ut?

Tillsammans tar vi noggrant fram en plan för din videoproduktion. Vårt team på Storisell gör detta genom en workshop där ett antal viktiga frågor besvaras som avser er förproduktion. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Workshopen innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, manuskript och urval av röstskådespelare och mycket mer. Vill du veta mer? Maila hello@storisell.com eller ring 0102051616.

Kan ni hjälpa oss med manus?

Ja, vårt team skriver manus till i stort sett varje projekt. Även om ni har ett manusutkast kan vi ge er feedback och idéer som kan höja produktionskvaliteten. När manuset är skrivet av vårt team och röstinläsningen är genomförd, skapar vi en storyboard med illustrationer som visar hur din video kommer att se ut innan vi startar animeringen. Detta hjälper oss att få din feedback tidigt i processen så att eventuella förändringar snabbt kan tillämpas. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för animationen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. Det ingår alltid en korrekturomgång hos Storisell för att genomföra några sista ändringar kostnadsfritt. När filmen är klar påbörjas post-production. Har du fler frågor eller vill ha en uppskattning? Maila hello@storisell.com.