Skip to main content
Akademi

Vikten av filmproduktion i digitala event

Tillsammans med eventbyrån Nine Yards Experiences presenterar här Storisell förslag till dig som behöver filmproduktion till ditt digitala event

Det finns en skillnad på social distans och fysisk distans. De restriktioner som uppstått på grund av smittspridning behöver inte nödvändigtvis innebära någon social distansering. Tvärtom. Genom digitala event och lösningar finns idag fantastiska möjligheter till social interaktion och aktivering. Storisell har därför startat ett partnerskap med prisbelönta Nine Yards som har genomfört framgångsrika event i mer än 15 år och som sedan länge har arbetat med digitala event. År 2020 blev det som uppfattades som modernt ett måste. I denna artikel berättar vi om tre tydliga fördelar med digitala möten och hur det kan komma att bli den nya normen framåt.

  1. Förinspelat ​

En stor fördel med de digitala sändningarna är att mycket innehåll kan förinspelas där risker som finns i en livesändning minskas. Storisell tar fram förinspelat filmmaterial och animation som tryggar det digitala eventet.

  1. Tillgängligt och on-demand​

Streamade sändningar har ingen begränsning vad gäller antal deltagare och möjligheterna till spridning är oändlig. Interaktion, undersökningar och dokumentering är innehåll som kan leva vidare och begrundas mer än en gång – en fördel som inte alls är lika given vid ett fysiskt event.

  1. Hållbart och kostnadseffektivt

När ett event inte kräver att människor reser långa sträckor eller behöver sova på hotell så blir kostnader, logistik och medvetna val effektivare och mer hållbara.

Kontakt

William Sehlin
Co-Founder / CEO, Storisell
william@storisell.com
+46733 1441 26

Film

Storisell producerar filmer till Bonaviva

Vår team på Storisell har tagit fram filmer för Bonaviva. Bonaviva hjälper individer att boka visningar och hitta exklusiva nyproduktioner utomlands – kostnadsfritt. Storisell har ansvarat för hela leveransen från förproduktionen till inspelning på plats i Spanien. Storisell har också tagit fram webbportalen för Bonaviva. Läs mer om våra webblösningar under ”webbutveckling”.

Rekryteringsfilm

Storisell producerar film om employer branding till Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Rekryteringdsfilm

Storisell producerar rekryteringsfilm till Verisure

Storisell producerar rekryteringsfilm till Verisure. I denna filmproduktion tog vårt team på Storisell fram allt från koncept, manus, röstinläsning, inspelning, redigering och animation från grunden. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Företagsfilm

Storisell producerar företagsfilm till Unimi

När Unimi ville producera en företagsfilm som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story.

Animationsfilm

Storisell producerar animationsfilm till Klarna

Storisell har stolt producerat denna animationsfilm till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Testimonialfilm

Storisell producerar företagsfilm till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Testimonialfilm

Storisell producerar företagsfilm till ROL Fredbergs

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för ROL Fredbergs tillsammans med McDonald’s. Att omsätta kundomdömen på det sätt ROL gör till ett medium som innebär att de blir tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt – är en smart investering. Detta är strategin som ROL Fredbergs och Storisell har implementerat med en blandning av företagsfilmer, intervjufilmer, retailfotografi och webbutveckling.

Animationsfilm

Storisell producerar företagsfilm till Hosco

Storisell har producerat en blandning mellan animerad video och företagsfilm (sk. live-action) till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Filmserie

Storisell producerar filmserie till ROL

Storisell kan stolt presentera vår filmserie för ROL. I denna filmserie träffar ROL intressanta profiler inom digital signage, ljusdesign, retail shopping och ljuddesign. I konceptet utgår vi från ett segmenterat frågeformulär som fokuserar på trendcasting, därav programnamnet ROL Trends. Trenderna som vi segmenterar är (1) social, (2) teknologiska, (3) ekonomiska, (4) geografiska, (5) miljö och (6) affärsutveckling. Genom att segmentera frågorna i filmserien har vi tagit fram sex avsnitt med varje deltagare i ROL Trends. Se hela filmserien nedan.

Produktfilm

Storisell producerar produktfilmer till Philips

Storisell levererar stolt produktfilmer till Philips Nordics och deras produkt DiamondClean. I denna film ser ni en film som spelades in bakom kulisserna där målet är att skapa humoristiskt innehåll på ett autentiskt sätt. Filmerna användes som annonsmaterial i betalda kanaler. Vi tackar Philips för ett bra samarbete.

Testimonialfilm

Storisell producerar företagsfilm till Rewell

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för Rewell. Tillsammans med det innovativa vårdföretaget har Storisell tagit fram företagsfilmer för deras patienter och internutbildning. Allt är framtaget från grunden enligt Rewells grafiska profil.

Intervjuvideo

Storisell producerar intervjuvideor till Tempur

Storisell levererar intervjuvideor till Tempur med fokus på deras återförsäljare i norden. Inspelningsplatsen var på en av Tempurs butiker i Stockholm. Vi tackar teamet på Tempur för ett bra samarbete.

Utbildningsfilm

Storisell producerar filmer till Equisport

Tillsammans med Storisells egna produktionsbolag Prod46 delar vi detta kundcase som visar en av filmerna vår team producerade för playkanalen Equisport som är nordens största streamingtjänst för hästsport. Vi vill tacka teamet på Equisport för ett bra samarbete.

Producera film till företaget

Alla företag har bra idéer som kan visas på film. Storisell producerar företagspresentationer, intervjuvideor, investeringsfilmer, rekryteringsfilmer och andra idéer som våra kunder vill ta fram. Berätta om dina idéer så skapar vi en produktionsplan, storyboard och sätter produktionsdatum. Ladda ner vår prislista via formuläret för att sätta ingång – ett email skickas ut inom 10 minuter. Om du hellre vill ringa oss är telefonnumret 010-205 1616.

01. Förproduktion

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din företagsfilm. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, mood board, manuskript och mycket mer.

02. PRODUKTION

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Videon korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas post-production.

03. Filmredigering

I post-production genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er företagsfilm. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.

DRÖNARFILM

Drönarfilm är ett snyggt sätt att kommunicera. Att producera drönarfilm är en uppgift som kräver noga planering och ett säkerhetstänk. Vi producerar drönarfilm i våra företagsfilmer och tar hand om hela processen från kommunikation med flygledningar till regelverk – allt för att producera professionella drönarfilmer för ditt företag. Begär en offert för att sätt igång.

BEGÄR OFFERT
Se vårt kundcase med Unimi där all drönarfilm som togs fram noggrant kartlagts efter tillåtna flygzoner

ÅTERANVÄNDBARHET

När Storisell producerar en företagsfilm har vi ofta spelat in mycket råmaterial som tagits fram unikt för ert företag och dessa råfiler kan oftast återanvändas för att skapa fler företagsfilmer, bakgrundsfilmer för hemsidan, videoannonser, inlägg i sociala medier och andra kreativa idéer ni har. Denna återanvändbarhet i kombination med det faktum att teamet på Storisell har en förbättrad inlärningskurva efter första projektet, innebär att du kan skapa massor av marknadsföringsmaterial när första projekt har slutförts. Begär en offert för att komma igång.

Storisell är en byrå som fokuserar på animerad video, företagsfilm, design, professionell fotografering, webbutveckling och marknadsföringsstrategi. Vi tror att rätt content kan förvandla företag. Det är med detta tankesätt som vi producerar dina idéer.

Storisell Aktiebolag
559054-5660
Theres Svenssons Gata 13
Göteborg, Sverige
www.storisell.se

Storisell España S.L.
B67591099
Ronda de Sant Pere 52
08010 Barcelona
www.storisell.es

Q&A FÖRETAGSFILM

Vi vet att du letar efter en byrå som kan hjälpa dig att förverkliga dina kreativa idéer. Det är därför Storisell anställer några av de mest begåvade designers för att hjälpa våra kunder att skapa marknadsföringsinnehåll utöver deras förväntningar. Vi hjälper dig också att välja rätt marknadsföringsstrategier baserade på många års erfarenhet från att arbeta med globala företag till snabbväxande startups. Ger dig det bästa från båda världar. Berätta om dina fantastiska idéer för att komma igång. Här kan du läsa vår Q&A som täcker viktiga frågor om våra arbetssätt, tjänster och produktioner för att ta fram företagsfilm.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Portfolio

Få idéer till er marknadsföring.

Workshop

Läs om vår workshopmodell.

Karriär

Läs mer om en karriär på Storisell.

Partners

Läs om företagspartnerskap med Storisell.

Stories

Se bakom kulisserna.

Prislista

Ladda ner vår prislista

Företagsfilm är ett effektivt sätta att nå ut med ett budskap. Därför har vi gjort det enkelt för våra kunder att ladda ner våra priser. Följ formuläret nedan så skickas vår prislista ut till din email. Om du hellre vill ringa oss direkt slå en signal till tel. 010-205 1616 så pratar vi om ert nästa projekt tillsammans. Prislistan laddas ner via formuläret, se till att använda din företagsmail. Prislistan skickas ut via email inom 10 minuter.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.