Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar intervjuvideo till Tempur

Intervjuvideo Tempur

Storisell producerar intervjuvideo till Tempur

Storisell levererar intervjuvideor till Tempur med fokus på deras återförsäljare i norden. Inspelningsplatsen var på en av Tempurs butiker i Stockholm. Vi tackar teamet på Tempur för ett bra samarbete.

Produktionsbolag

Intervjuvideo Priser

Storisell är ett produktionsbolag som producerar intervjuvideo till våra kunder i Göteborg. Allt från företagsfilm, animerad video, reklamfilm, intervjuvideo, 2D, rekryteringsfilm, kundcasefilm och andra unika idéer som ni har. Perfekt för hemsidan, möten och sociala medier. Oavsett vad du säljer måste människor förstå vad du erbjuder och det är därför Storisell producerar film till våra kunder – film som hjälper till att presentera dina fantastiska idéer. Anlita Storisell som produktionsbolag för ditt företag. Ladda ner vår prislista för att sätt igång.

Kund

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Intervjuvideo

Storisell producerar företagsfilm till Philips

Storisell levererar stolt en videokampanj med fokus på employer branding till Philips. Ett projekt som syftar till att fira mångfald och en inkluderande arbetsplats. Vårt mål med produktionen var att intervjua människor i ledarpositioner inom Philips nordiska organisation. Vi ville ge dem möjlighet att prata öppet om sina egna erfarenheter kring ämnet. Den övergripande produktionen ger flera unika utsiktspunkter som sätter fokus på mångfald. Ett viktigt ämne som speglar varför mångfalden är så relevant i en global organisation som Philips.

Kund

Storisell producerar animerad video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar företagsfilm till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Kund

Storisell producerar företagsfilm till Unimi

När Unimi ville producera en företagsfilm som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story.

Kund

Storisell producerar animerad video till Flogas

Storisell har tagit fram en videokampanj för Flogas med flera animerade explainers, event- och kundcasefilmer där vi intervjuat slutkunder och samarbetspartners i Flogas nätverk. Storisell har ansvarat för hela leveransen från koncept, manus, filmproduktion, post-produktion och animering. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar företagsfilm till Vindö Marin

Storisell har producerat ett större antal filmer som kan klassas som allt från intervjuvideo, drönarfilmer, produktvideo och företagsfilm för Vindö Marin. Vindö har en lång historia av att producera båtar på Vindön, de mest ikoniska är Vindöbåtarna som fortfarande kan ses seglandes i olika delar av världen och längs de svenska kusterna i synnerhet.

Kund

Storisell producerar animerad video till Zaplox

Zaplox håller på att revolutionera den mobila gästresan för hotell med mobil incheckning, utcheckning och nycklar i en strömlinjeformad och kundanpassad app med integrationer till ledande PMS- och låssystem. Storisell har under åren levererat flertalet videor till Zaplox. All grafik är kundunik och utgår från kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

VANLIGA TYPER AV FILMPRODUKTION

Animerad Video

Presentera företaget med animerad video.

Intervjuvideo

Låt dina kunder sälja in ditt företag.

3D Animation

Visualisera dina idéer i 3D.

Reklamfilm

Producera reklamfilm för företaget.

Rekryteringsfilm

Rekrytera med film.

Drönarfilm

Producera drönarfilm för ert företag.

Företagsfilm

Skapa en företagspresentation i film.

Instruktionsfilm

Skapa informativa instruktionsfilmer.

Produktvideo

Presentera dina produkter med video.

VOICEOVER

Sätt en röst på ditt företag.

FÖRETAGSMUSIK

Producera unika ljudslingor för ditt företag.

Radio

Producera radioreklam för ditt företag.