Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar videokampanj till Bredband2

Storisell levererar videokampanj till Bredband2
Storisell kan stolt presentera vår produktion tillsammans med vår kund Bredband2. Bredband2 är en leverantör av datakommunikation samt säkerhetslösningar och med ett av Sveriges största nät levererar Bredband2 fiberuppkoppling till mer än 240,000 kunder i Sverige. I denna produktion fokuserade vi på IT-säkerhetspaketet TRYGG där Storisell tog fram fem filmer totalt med inriktning på flera olika skyddslager: Brandvägg, VPN, DNS-skydd och Antivirus. Till varje skyddslager togs det fram en unik segmenterad video med fokus på att förklara och utbilda tittaren kring den specifika tjänsten. Det togs även fram en längre video som sammanfattade hela säkerhetspaketet. Fördelen med att producera en längre animerad video och kortare segmenterade videor är att man kan använda materialet i olika kanaler och mot olika målgrupper och beroende på vart de befinner sig i säljtratten. Allt i vår videoproduktion togs fram från grunden (papper och penna) baserat på Bredband2s grafiska profil och producerats av vårt in-house team på Storisell och vi vill tacka det duktiga teamet på Bredband2 för ett bra samarbete.

Projektledare:
William Sehlin
Co-Founder / CEO, Account Executive på Storisell
william@storisell.com
+46733 1441 26

BEGÄR PRISLISTA

Bredband2 Antivirus

Bredband2 DNS-Skydd

Bredband2 VPN

Bredband2 Brandvägg

Kund

Storisell producerar animerad video till Klarna

Storisell har stolt producerat en animerad video till Klarna och deras produkt In-Store Payments. Storisell tog fram hela produktionen från koncept, grafik, manus, röstinläsning, animation och anpassning enligt Klarnas senaste grafiska profil. Röstinläsning genomfördes i London med en röstskådespelare inom Storisells nätverk. Vi tackar Klarna för bra samarbete genom projektet.

Kund

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar bilderboken med ljudboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Zaplox

Zaplox håller på att revolutionera den mobila gästresan för hotell med mobil incheckning, utcheckning och nycklar i en strömlinjeformad och kundanpassad app med integrationer till ledande PMS- och låssystem. Storisell har under åren levererat flertalet videor till Zaplox. All grafik är kundunik och utgår från kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hager

Storisell har i samarbete med Nine Yards Experiences producerat flertalet animerade videor för Hager. Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Hager har mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Tillsammans med Nine Yards to vi fram alla produktioner från grunden.

Kund

Storisell producerar animerad video till Flogas

Storisell har tagit fram en videokampanj för Flogas med flera animerade explainers, event- och kundcasefilmer där vi intervjuat slutkunder och samarbetspartners i Flogas nätverk. Storisell har ansvarat för hela leveransen från koncept, manus, filmproduktion, post-produktion och animering. Vi vill tacka Flogas för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Military Work

Storisell levererar företagsfilm till Military Work med fokus på företagets historia och produkter inom bemannings- och rekryteringsbranschen. All grafik är framtagen baserat på kundens grafiska profil och handritad internt av Storisell. Vi vill tacka Military Work för ytterligare ett bra projekt

Kund

Storisell producerar rekryteringsfilm till Verisure

Storisell producerar företagsfilm till Verisure. I denna produktion tog vårt team fram alla delmoment från koncept, manus, röstinläsning, film och animation. Vi vill tacka Verisure för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Hosco

Storisell har producerat animerad video till Hosco. Hosco är en ledande rekryteringstjänst inom hospitality med ett globalt nätverk av hotell, restauranger och reseaktörer med focus på allt från Michelinrestauranger till Bed & Breakfast. Storisell tog fram allt från grunden tillsammans med kunden i Barcelona. Vi tackar Hosco för ett bra samarbete.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Portfolio

Få idéer till er marknadsföring.

Workshop

Läs om vår workshopmodell.

Karriär

Läs mer om en karriär på Storisell.

Partners

Läs om företagspartnerskap med Storisell.

Stories

Se bakom kulisserna.

Priser

Ladda ner vår prislista

Ladda ner vår prislista och få tips som du kan använda direkt i din marknadsföring. Ladda ner våra priser via formuläret idag.