Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar eventfilm till KS Projekt

Storisell levererar eventfilm till KS Projekt

eventfilm ks projekt

Storisell AB levererar eventfilm till inrednings- och retailföretaget KS Projekt. Vårt team dokumenterade KS invigningsfest i Halmstad. En festlig tillställning för att visa upp företagets nybyggda lokaler för kunder, partners och leverantörer. Läs mer om vårt arbete med KS Projekt här.

Projektledare:
Paul Wennerholm
paul@storisell.com


Om Storisell

Storisell grundades i början på 2016 med målsättningen att erbjuder våra kunder videokampanjer och webbinnehåll on-demand. Vår affärsmodell är volymbaserade videokampanjer. Vi tror att video har förmågan att förvandla sättet företag attraherar nya kunder, investerare och medarbetare. Vi erbjuder därför video i volym via ett standardiserat ramverk. Genom att förstå hur 60% av människor har den visuella inlärningsstilen, blir vårt jobb att hjälpa människor begripa de produkter och tjänster de konsumerar. Video har potentialen att förändra ditt företag.

Vi är en videopartner till våra kunder. Vad betyder det? Genom ett skräddarsytt ramavtal har våra kunder möjligheten att kontinuerligt beställa videokampanjer baserade på behov inom deras sälj- och marknadsorganisation. Välj rätt videokampanj för ditt företag; premium animerad video, employer branding video, product review video eller studio intervjuvideo. Vi gör det enkelt för dig att arbeta med video. Välkommen till Storisell.