Skip to main content
Nyheter

Storisell levererar filmer till Omni Polymers

Filmer Omni Polymers

Storisell producerar filmer till Omni Polymers

Vårt team på Storisell har, som produktionsbolag, levererat en filmkampanj till plastföretaget Omni Polymers. Omni Polymers erbjuder industrin ett hållbart och konkurrenskraftigt alternativ till jungfrulig plast vid tillverkning av flera typer av plastprodukter med hjälp av innovativ teknologi samt både en träffsäker kommersiell och miljömässig standard. Vårt team på Storisell har producerat alla kampanjens filmer från konceptstadie till slutrenderingar i vår postproduktion. Vi har även tagit fram renderingar för Omni Polymers syster- och samarbetsföretag där vi ersatt logotypen i filmerna. Vi vill tacka alla inblandade för ett bra samarbete.

Inspelning: Ängelholm, Sverige
Projektledare: William Sehlin, 0733144126, william@storisell.com

LADDA NER VÅR PRISLISTA
Produktionsbolag

Ladda ner våra priser

I detta case kunde ni se vår produktion för Omni Polymers. Men vill ni också ha företagsfilm till ert verksamhet? Storisell är ett produktionsbolag som skapar film till våra kunder i över 15 marknader globalt. Allt från företagsfilm, animerad video, reklamfilm, intervjuvideo, 2D, rekryteringsfilm, kundcasefilm och andra unika idéer som ni har. Perfekt för hemsidan, möten och sociala medier. Oavsett vad du säljer måste människor förstå vad du erbjuder och det är därför Storisell producerar film till våra kunder – film som hjälper till att presentera dina fantastiska idéer. Anlita Storisell som produktionsbolag för ditt företag. Ladda ner vår prislista för att sätt igång.

Kund

Storisell producerar animerad video till Ugglo

Storisell kan stolt presentera vår reklamfilmsproduktion för Ugglo. Ugglo kombinerar ljud- och bilderboken för att göra läsningen till en upplevelse för barn. Ugglo har målet att göra utbildning roligt och tillgängligt för alla. Storisell producerade hela projektet från koncept, manus, röstinläsning, grafik och animation. Vi vill tacka Ugglo för ett bra samarbete.

Kund

Storisell producerar animerad video till Prime Penguin

Prime Penguin och Storisells samarbete har pågått under en längre tid. Vårt team på Storisell har producerat Prime Penguins logotyp, rörlig webbgrafik till företagets hemsida och en animerad filmproduktion. I vårt arbete har kunden har varit till stor hjälp genom hela designprocessen med allt från konceptualisering till slutgiltig korrektur. Nedan hittas flera dela av vår leverans till Prime Penguin. Allt är framtaget från Prime Penguins grafiska profil.

Kund

Storisell producerar företagsfilm till eMarketeer

Storisell kan stolt presentera vår företagsfilm för eMarketeer som spelades in i Rotterdam. Efter ett tidigare projekt för tillsammans med eMarketeer i Olso, bar det av till Rotterdam i Nederländerna för eMarketeers kund IHS. Att omsätta kundomdömen till ett medium som gör dem tillgängliga för prospektiva kunder dygnet runt är en smart investering. Detta är exakt vad eMarketeer har gjort med dessa företagsfilmer.

Kund

Storisell producerar animerad video till Kreditz

Storisell levererar stolt en premium animerad video till P2P-startupen, Kreditz. Kreditz hjälper personer att enkelt dela eller begära sin egna eller någon annans kreditvärdighet, identitet och betalningsförmåga. Genom några enkla klick kopplar du upp dig via din bank. Kreditz beräknar därefter din kreditvärdighet så att du enkelt kan dela din score med vem som helst. All grafik är handritad enligt kundens grafiska profil.

Kund

Storisell producerar företagsfilm till Unimi

När Unimi ville producera en företagsfilm som ger en helhetsbild av företaget, tog vårt team på Storisell fram en videoproduktion med drönarfilmning, animation och live-action material. En företagsfilm som förlitar sig på vår manusförfattning och röstinläsning för att berätta kundens story.

VANLIGA TYPER AV FILMPRODUKTION

Animerad Video

Presentera företaget med animerad video.

Intervjuvideo

Låt dina kunder sälja in ditt företag.

3D Animation

Visualisera dina idéer i 3D.

Reklamfilm

Producera reklamfilm för företaget.

Rekryteringsfilm

Rekrytera med film.

Drönarfilm

Producera drönarfilm för ert företag.

Företagsfilm

Skapa en företagspresentation i film.

Instruktionsfilm

Skapa informativa instruktionsfilmer.

Produktvideo

Presentera dina produkter med video.

VOICEOVER

Sätt en röst på ditt företag.

FÖRETAGSMUSIK

Producera unika ljudslingor för ditt företag.

Radio

Producera radioreklam för ditt företag.