Skip to main content
NyheterOssian Veronese

Ossian Veronese en framgångshistoria för Erasmusprogrammet för unga företagare

Ossian Veronese en framgångshistoria för Erasmusprogrammet för unga företagare i Europa

Erasmus för unga företagare hjälper blivande europeiska företagare att skaffa de kunskaper som behövs för att på ett framgångsrikt sätt starta och/eller driva ett företag i Europa. Nya företagare samlas och utbyter kunskaper och affärsidéermed en erfaren företagare, som de stannar hos och samarbetar med under en period på 1 till 6 månader. Vistelsen finansieras delvis av Europeiska kommissionen.

Om Ossian Veronese

Ossian Veronese är en av grundarna på Storisell. Han är också erkänd som en av Sveriges främsta talanger inom det digitala designområdet. I augusti 2016 blev Ossian Veronese krönt Digital Talang 2016 av Universum och Evry på Talent Excellence Summit & Awards i Stockholm. En prestation bland många andra, till exempel Adobe Creative Jam vinnare 2014 och Erasmus for Young Entrepreneurs alumner. Ossian Veronese har en anmärkningsvärd talang när det gäller att förstå konceptuell design, den digitala processen och visuell storytelling.

Ossian Veronese närvarade 2014 på School of Art and Design vid Middlesex University i London. Med ny inspiration, bestämde han sig för att ta sina talanger tillbaka till Sverige och Kalmar där han började arbeta som en Digital Art Director. Inte illa, eftersom detta var hans första anställning av efter universitetsstudierna. Under sommaren 2016 blev han inbjuden av Europeiska Kommissionen att delta i Erasmus for Young Entrepreneurs för ett mentorskap med VR-företaget, Matsuko – baserad i Frankrike och Slovakien. Ossian ger alltid en proaktivt bild av digital storytelling och inverkan på nya projekt. Se till att ditt företag får Ossians färdigheter i ditt nästa digitala projekt före (ja, låt oss vara ärliga) dina konkurrenter.