Skip to main content
Nyheter

Storisell öppnar kontor och anställer i Mölndal

Storisell öppnar kontor och anställer i Mölndal

Norra Forsåkersgatan Mölndal

Storisell meddelar att verksamheten flyttar till nya lokaler och att företaget anställer. Strax utanför Göteborg i Mölndal, har Storisell sedan början av året påbörjat inflyttning till Norra Forsåkersgatan 19. En adress fylld med historia, både Mölndals polisstation och Mölndals museum huserade i dessa lokaler. Det nya kontoret är beläget mitt i hjärtat av Kvarnbyn, ett historiskt område fyllt av kreativa näringar och nybyggnationsprojekt. I samband med det nya kontoret har Storisell även anställt en motion designer till teamet (profil presenteras inom kort). Storisell fortsätter verksamheten och kontoret i Barcelona.

Vi ser lokalen som en möjlighet för Storisell att växa och utveckla erbjudandet till våra kunder, både befintliga som nya. Med det nya kontoret flyttar vi närmare våra kunder i Sverige såväl Skandinavien, med enbart några timmar till flera nordiska huvudstäder som Stockholm, Oslo och Köpenhamn.” – William Sehlin & Ossian Veronese, Grundare Storisell.

Storisell grundades med målsättningen att erbjuda säljdrivande content. Vårt team hjälper företag att förmedla sina budskap med hjälp av animation, film och innehållsmarknadsföring. Företaget grundades 2016 och har sedan dess arbetat med kunder som Philips, Gant, Hemköp samt flera av Sveriges mest omtalade startups. Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag. Boka ett möte för att sätta igång.

Karta: