Goalplan

Client: Goalplan AB
Website: Goalplan.com

Goalplan

Storisell levererar en animerad video till Goalplan. Tillsammans med Goalplan har vi tagit fram en animerad video som beskriver svårigheterna som existerar i distribuerade försäljningsorganisationer och hur Goalplan hittat en smart lösning, och inte vilken lösningar som helst. Goalplan har som mål att stärka anställda i distribuerade försäljningsorganisationer med ett verktyg som samlar, använder, presenterar och ger insikter med data. Med hjälp av Goalplan kan medarbetarna prioritera bättre, fatta bättre beslut, leda och utveckla medarbetare med mer noggrannhet som bidrar till att öka vinsten. I denna produktion har Storisell ritat videons grafik för hand. Allt är framtaget enligt Goalplans grafiska profil och önskemål. När Storisell producerar animation levereras kundunik grafik som är framtagen från papper och penna. Denna design har våra motion designers noga formgivit baserat på det produktionskoncept, manus och story som togs fram i workshop med kunden och under det tidiga arbetet i förproduktionen. Det är viktigt att tidigt visa hur en animationsfilm kommer att se ut i varje projekt, därför producerar Storisell sk. “style frames” som i förhand illustrerar utseendet innan det tyngre arbetet startar. För kunden innebär det att man kan vara med i ett tidigt stadie för att lämna idéer, förslag och korrigera utseendet om det behövs. I denna produktion med Goalplan, och de flesta av våra kundprojekt, är detta något som sparar alla deltagarnas tid, dessutom är det ett pragmatiskt sätt att arbeta. Den grafik som sedan tas fram i samband med animationen, kan används som underlag för andra illustrationer för hemsidan, annonser, kampanjer och vara till stor nytta för kundens löpande marknadsföring. Filmen exporterades med och utan undertexter för publicering i sociala medier där undertexter hjälper användare att se filmen utan att lyssna på videons audio. Tillsammans med Goalplan valde vi även en röstskådespelare i Storisells Voice-nätverk och som i detta projekt blev vår amerikanska röstskådespelerska, Lynn.

Projektledare: William Sehlin, 0733 1441 26, william@storisell.com
Produktionsledare: Ossian Veronese, ossian@storisell.com

Producera er egna animationsvideo till företaget

När ni beställer en animerad video från Storisell är det en produktion som kan klassas som premium. Er produktion produceras av en professionell motion designer som under en vecka tar fram filmen från papper och penna, tillsammans med fullständiga användarrättigheter för musik- och audiolicenser. Detta är något som är viktigt inom videoproduktion för att minska risken att använda någons material utan tillåtelse. Storisell börjar alla projekt med en workshop där vi tillsammans under tre timmar tar fram ett manus, storyboard, väljer röstskådespelare och bestämmer konceptet för produktionen. Vår workshop kan bokas på plats eller via videokonferens. Det ingår alltid en korrigeringsomgång vid leverans så att ni har möjligheten att återkomma med kommentarer och korrigera dessa kostnadsfritt.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com. Du kan också ringa via 010 205 1616.