Skip to main content

Startup Campaign

Reducerade Filmveckor

Kampanjer Storisell

Vilka kampanjer erbjuder Storisell?

Vårt team erbjuder en rad kampanjer varje år. Vi tar tex vår Startup Campaign som fokuserar på startupföretag som behöver premium explainer videor för att förklara sitt erbjudande och vidareutveckla sin idé mot marknaden. Här har det historiskt varit svårt för startups att klara av våra budgetkrav, därför reducerar vi ett antal produktionsveckor varje år där vi arbetar tätare med startups. Sedan har vi också våra reducerade filmveckor för företag som under vissa veckor på året kan boka våra tjänster till reducerade priser. För att får mer information, besök våra kampanjsidor eller maila hello@storisell.com.

För att komma igång som kund hos Storisell, hur gör jag?

För att bli kund kan du maila hello@storisell.com med din förfrågan och om du har en projektbeskrivning hjälper det oss start din produktion på bästa möjliga sätt. Du kan även ringa 010-205 1616 så pratar vi gärna om dina idéer och bollar förslag tillsammans. Om du har andra frågor är du givetvis välkommen att ställa dem. Varmt välkommen till Storisell.

Om vi beställer content enligt en kampanj får vi samma premiumkvalitet?

Ja, det stämmer. Vi fortsätter leverera enligt vår kvalitetsstandard och på samma produktionsteam som annars arbetar mot vår kunder. Ni får därför exakt samma förutsättningar till bra kommunikation som alla våra kunder får. Vill du begära offert kan du ringa eller maila vårt team.

E: hello@storisell.com
T: 010-205 1616

Hur många kampanjer erbjuder Storisell?

Vi erbjuder flera kampanjer varje år. Normalt sett är våra kampanjer placerade i augusti och januari, men det finns också möjlighet att boka enligt utvalda produktionsveckor under året. För att ta del av denna information, maila oss på hello@storisell.com så berättar vi gärna mer om våra kampanjerbjudanden.