Northfork

Client: Gastrofy AB
Website: Northfork.ai
Date: August 11, 2017

Storisell levererar animerad video till Northfork. Den ledande aktören inom receptmathandeln. En startup som förändrar den digitala livsmedelsbranschen genom att använda recept som säljverktyg.

Northfork formar framtiden för livsmedelsbranschen. Sedan lansering av sin tjänst har Northfork hjälpt kunder att förbättra samt öka sin e-handelsförsäljning av livsmedel. Exempelvis utgör idag Nortforks recepthandel 20% av Coops totala onlineförsäljning. Nortfork är även en del av SUP46 – Start-up People of Sweden, där Storisell blev officiell service provider i Januari 2017.

Läs även: Storisell AB blir officiell service provider till SUP46 – Start-up People of Sweden

I denna produktion har vårt team på Storisell fokuserat på att förtydliga ett komplext budskap för en marknad som snabbt förändras. Konkurrensen är stenhård. Det krävs idag innovation och tekniska lösningar för att delta på marknaden. För att fånga intresse och få målgruppen att relatera till problemet, öppnar vi videon med att ställa en öppen fråga: “Do you know how the convenience economy is changing the competitive landscape for online grocery retailers?”. Vi skildrar även de förändringar som sker i branschen, med ett fokus på hur “bekvämlighet” är ett måste för att vinna i den digitala livsmedelsmarknaden. Vi kommunicerar detta genom att visualisera resultatet av två scenarion: (a) livsmedelsbutiker som belastar konsumenterna mot (b) livsmedelsbutiker som gör det enkelt för konsumenterna att enkelt ta köpbeslut i realtid.

Den unikt framtagna grafiken i videon är baserad på kundens visuella identitet. För att även visa hur tjänsten fungerar, använder vi oss även av bilder tagna direkt från plattformen. I slutändan har vårt team på Storisell producerat en unik animerad video som kunden kan använda i olika marknadsföringskanaler.

Kund: Gastrofy AB (www.northfork.ai)
Projektledare: William Sehlin, william@storisell.com, +46733 1441 26
Produktionsledare: Ossian Veronese, ossian@storisell.com, +46709 62 1998
Leverans: August 2017

FILMER

Northfork Animerad Video Storisell 11
Northfork Animerad Video Storisell 8
Northfork Animerad Video Storisell 6
Northfork Animerad Video Storisell 4
Northfork Animerad Video Storisell 2
Northfork Animerad Video Appar Storisell 16
Northfork Animerad Video Storisell 1
Northfork Animerad Video Frågeställning Storisell 12
Northfork Animerad Reklamfilm Storisell 5
Northfork Animerad Logo Storisell 24
Northfork Animerad Explainer Video Storisell 10
Northfork Animerad Reklamfilm Storisell 22
Northfork Animerad Reklamfilm Storisell 19
Northfork Animerad Reklamfilm Storisell 9
Northfork Animerad Video Storisell 18
Northfork Animerad Video Storisell 20
Northfork Animerad Video Storisell 21
Northfork Case Storisell
Northfork Animerad Video Storisell 23
Northfork Animerad Video Webbvideo Storisell 17
Northfork Case Produktionsbolag Storisell
Northfork Animerad Video Storisell 14
Northfork Animerad Video Storisell 15

En bra video kan förvandla ditt företag.

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Vad betyder det? Vi erbjuder allt från animerad video till uthyrda videografer och webblösningar. Vi driver också en animationsstudio i Barcelona för 2D/3D-samarbeten med reklambyråer. Boka ett möte för att sätta igång.

Boka Workshop

Vår workshopmodell sparar både din tid och energi genom att genomföra mer än 90% av de aktiviteter som ingår i förproduktionen. Det hjälper oss starta nya projekt snabbare och arbeta effektivt.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Boka ett möte med vårt team för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.