Seliro

Client: Seliro AB
Website: Seliro.com

Seliro

Storisell levererar stolt en animerad video till Seliro. Seliro erbjuder förstklassig programvara för telekomoperatörer, systemintegratörer och ODM – vilket möjliggör nätverk och IoT-relaterade affärserbjudanden. I denna produktion fokuserade vårt team på Storisell på att skapa en förklarande video som betonade de tekniska aspekterna av bolagets erbjudande. Här var målet att förenkla och konstruera ett budskap som gör informationen enklare att förstå. Rösten är inspelad i Storbritannien tillsammans med Storisell nätverk av studiopartners. Allt är utformat baserat på Seliros grafiska profil och alla illustrationer är ritade från scratch.

“Vi hade höga förväntningar på Storisell efter att ha fått personlig rekommendation om dem. Storisell lyckades dock överträffa dessa med råge. Ett otroligt kompetent, alert och genomsympatiskt företag byggt av individer med just dessa egenskaper.”Mats Vindefjärd, Seliro

Customer: Seliro AB
Project Manager: Ossian Veronese, ossian@storisell.com
Motion Designer: Björn Assedal, bjorn@storisell.com
Place: Stockholm, Sweden

Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 2
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 3
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 1
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 4
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 5
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 6
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 7
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 8
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 9
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 10
Seliro Animerad Reklamfilm 2D Foretag 11

Rätt content kan förvandla ditt företag

Storisell är ett produktionsbolag. Vi tror att noggrant utvalt content har förmågan att förvandla ditt företag. Sedan starten har vi arbetat med flera globala varumärken till några av Sveriges mest omtalade startups. Begär offert för att sätta igång.

OFFERT

Produktionsbolag
Du är ett möte bort från innehåll som kan omvandla ditt företag. Begär offert för att komma igång. Säg till om du har några frågor eller funderingar via business@storisell.com.