SUP46 – Startup People of Sweden

Client: SUP46 AB
Website: sup46.com
Date: November 24, 2016
Services: Animation

Info

Storisell AB levererar animerad keynote till SUP46 – Startup People of Sweden i samband med Swedish Startup Gala.

Svenska Startup Gala är ett arrangemang av SUP46. Galan belyser några av Sveriges mest lovande startups. Vinnarna av “Startup Team of the Year” och “Startup Launch of the Year” kommer att tillkännages. Toppen av händelsen var tillkännagivandet av en ny inductee för Svenska Startup Hall of Fame, som för närvarande består av Daniel Ek (Spotify), Niklas Zennström (Skype) och Jane Walerud (Walerud Ventures).

Client: SUP46 AB
Website: sup46.com
Date: November 24, 2016
Services: Animation

About

Over 60% av människor har den visuella inlärningsstilen enligt etablerade NLP-studier. Vi bearbetar bilder 60,000 gånger snabbare än vanlig text och över 90% av den information som sänds till hjärnan är visuell.

På Storisell förklara vi affärsidéer med videokampanjer, vilket gör komplexa idéer enkla att förstå. Animerad video är ett bra verktyg för att utbilda potentiella köpare snarare än traditionella push-strategier. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att förstå människans behov. För det handlar om människor. 85 procent av potentiella kunder är mer benägna att köpa en produkt när de ser en medföljande animerad video. Animerad video klargöra målet och hjälper din tjänst eller produkt förstås. Den genomsnittliga personen behåller endast 10 procent av vad de hör, men 50 procent av vad de ser. Det är därför våra kunder att investera i animerad video. Och, Storisell.

Brief

Vårt team på Storisell fokuserar på att leverera en effektiv förproduktion med en agile kreativ process som lyckas presentera ditt företag på mindre än 60 sekunder – över alla plattformar.

En bra företagsfilm är mer än bara en YouTube-video. En effektiv produktion handlar om att berätta en fängslande historia som förstås av människor, och eftersom över 60% av människor har den visuella inlärningsstilen tenderar företagsfilm att ha positiva effekter på försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Målet är att skapa en videokampanj som hela teamet kan använda genom hela företagets säljprocess, rekrytering och internkommunikation.

En riktigt bra företagsfilm är sällan längre än två minuter. Studier har visat att video kortare än 40 sekunder upplevs sälj-pushig, medan videoklipp som är längre än två minuter är tråkiga. Rätt längd verkar vara någonstans i mitten för att få optimal effektivitet. Företagsfilm är ett lättsmält medium och enkelt att integrera på försäljningsprocessen. Prata med oss för att boka ditt möte. Email: business@storisell.com

VIDEOKAMPANJ

Vårt team på Storisell skapar en unik videokampanj för dina säljkanaler, rekrytering, reklam och sociala medier. Välj bland studiofilm, explainer video och employer branding video.

PREMIUM EXPLAINER VIDEOS

Presentera företaget på mindre än 60 sekunder med explainer video. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier.

STUDIO INTERVIEW VIDEO

Sätt din ledning, marknadsavdelning och säljare framför kameran och låt dem berätta om ditt företag. Välkommen till vår professionell studio. Börja skapa autentiskt innehåll för din webbplats, försäljningskanaler och nyhetsbrev.

EMPLOYER BRANDING VIDEO

Presentera ditt arbetsgivarvarumärke på mindre än 90 sekunder med en rekryteringsvideo från Storisell. Vi hjälper dig utveckla företagets recruitment marketing.

STARTA NYTT PROJEKT

Här kan ditt team starta ert nästa filmprojekt digitalt. Den information ni skickar in förvaras hos våra projektledare som kontaktar er för att sätta igång ert nästa filmprojekt. Snabbt och enkelt.